Novinky

Doplnili jsme nabídku našeho e-shopu

Jak se v průběhu roku barevně proměňuje příroda mění se často také naše interiéry, balkony a terasy. S nadcházejícím podzimem se naše okolí postupně obléká do sytých zemitých barev – červenohnědé, vínové, oranžové… V posledních dnech jsme i my přebarvily náš krámek novým zbožím a připravily jsme pro vás spoustu nových dekorací. Velkou část najdete nově také v nabídce našeho e-shopu. Vybírat tak nyní můžete z množství květinových dekorací, které vnesou do vašich domovů kus přírody a příjemné atmosféry.

V poslední době jsou jednou z nejoblíbenějších dekorací věnce. Zejména díky svému širokému způsobu využití. Hodí se jak k zavěšení na dveře či místo obrazu na stěnu, tak také jako dekorace na slavnostní stůl nebo stolek, skříňku či komodu v předsíni či obývacím pokoji. Zvláštní efekt přináší věnce zavěšené od stropu, jak bývalo v oblibě kdysi na venkově. V naší nabídce najdete jak věnce ze suchých materiálů, tak také vázané z čerstvých květin s dalšími přízdobami jako je sezónní ovoce či zelenina. 

Nově jsme pro vás připravily také několik podzimních variant stále oblíbenějších dekorací ze stabilizovaných růží. Vydrží vám dlouhé roky jako čerstvé a navíc neobtěžují alergiky pylem. Punc elegance jim dodává kameninový obal, který jsme našim aranžím vybraly na míru. Jako výjimečný dárek potěší nejednu romantickou duši.

Všechny dekorace rády přizpůsobíme vašim přáním a potřebám na míru. Pokud v e-shopu nenajdete přesně to, co hledáte, zastavte se u nás na Václavském náměstí 56 nebo nám napište. Rády vám připravíme dekoraci podle vašich představ.