Novinky

Novinky na našem e-shopu

Stále se pro vás snažíme aktualizovat nabídku našeho e-shopu, kam jsme v posledních dnech přidaly nové zboží.

Aktuálně tu najdete speciální zamilovanou valentýnskou nabídku a v ní atraktivní vypichované aranže z živých květin, elegantní květinové boxy či jedinečné kytice z řezaných květů. Když svůj dárek objednáte do středy 8. února, budete mít jistotu, že k milované osobě dorazí právě včas

Nové dekorace a aranže najdete také mezi sušenými dekoracemi. V nabídce máme nově např. přírodní svícny na dřevěné kulatině s ručně vyráběnými svíčkami z Manufaktury Vála v různých barvách, nádherný závěsný věnec ze sušených květin či nové typy sušených kytic, které vám budou dělat radost dlouhou dobu.

Rádi u nás objednáváte dekorace s použitím stabilizovaných růží. Jedinečnost těchto dekorací tkví v jejich dlouhé životnosti. Jako čerstvé totiž vydrží po dlouhou dobu i několika let. Nevyžadují při tom vůbec žádnou péči. Navíc jsou vhodné pro alergiky, protože neobsahují pyly. Protože jsme objevily krásné stříbrné obaly, vytvořily jsme do nich hned dvě originální přírodní dekorace.

Pro milovníky živých rostlin v květináči máme nádherný Citrus Oriana Orange v designovém kameninovém obalu. Vnese do vašeho interiéru tu pravou středomořskou atmosféru.