Novinky

Výjimečná květina pro výjimečné ženy

8. března budeme jako každoročně oslavovat odvahu, kterou projevily v roce 1908 newyorské švadleny, když zorganizovaly stávku za svou nezávislost a získání volebního práva. Tento den je jedním z mála významných dní, kdy muži většinou nezapomínají a snaží se své drahé polovičky překvapit květinou. V nabídce našeho e-shopu teď najdete velký výběr řezaných květin, které pečlivě zabalíme a ověřenou službou necháme i s vaším vzkazem dopravit v určenou dobu na určené místo.

Pokud hledáte výjimečný či originální květinový dárek, máme pro vás tip. Připravili jsme spoustu krásných nevšedních aranžmá ze stabilizovaných růží v kameninových a keramických mísách a květináčích. Těmto růžím se říká také věčné. A to proto, že díky speciálnímu procesu stabilizace neztrácí na své svěžesti a krásných barvách ani po několika letech. Budou tak dělat radost a zdobit váš interiér po dlouhou dobu.

Udělejte radost výjimečným ženám a darujte jim výjimečnou květinu.

Pokud raději zapojujete vlastní fantazii, přijďte k nám do ateliéru v pasáži paláce Fénix na Václavském náměstí, kde vám od pondělí do soboty rádi připravíme dle vašeho přání a výběru aranži na míru.